60 ezer fa Békéscsabán – avagy tegyünk valami jót is.. :)

A 10 millió fa mozgalom után Békéscsabán, Ulbert Zoli indította útjára a faültetési mozgalmat egy facebook csoport megalakításával.
A facebookon található 60 ezer fa Békéscsabán mozgalomra magam is rátaláltam nem kevés emberrel egyetemben, a gondolat meg is született, hogy segíteni kellene, még pedig video formájában…majd ráeszméltem, hogy eléggé el vagyok havazva. 😀
Pár nappal a forgatás előtt a csoport egyik tagja (kolléganőm) felvetette, hogy volna-e kedvem/időm segíteni…mivel kedvem volt, időm kevésbé, így kis idő múltával persze hogy igent mondtam.
A szombati forgatás teljes optimális időjárás mellett zajlott.. mire jó a vénasszonyok nyara, ha nem a természetben való forgatásra? 🙂
Egy nagyon kedves csapattal volt alkalmam megismerkedni, élén Ulbert Zolival és Poliák Pállal.
A forgatókönyv nagyon-nagy vonalakban volt meg, ezért úgy döntöttem hogy felveszem amit a kiváló szakember, Frankó Róbert erdőmérnök mond, és ha jön valami ötlet majd „közbeszólok”.
Robi elejétől a végéig nagyszerű előadást tartott, mind a fák habitusáról, mind a szaporítóanyag gyűjtésről. Mindezt tette oly hibátlanul, hogy vágásnál sem okozott gondot a mondatok, és mondanivaló egybentartása.
Összességében kellemes délelőtti forgatás volt egy nagyon aranyos és jófej csapattal, és egy remek előadóval.

Kívánom, hogy a megvágott késztermék beváltsa a hozzáfűzött reményeket, és minél több emberhez jusson el, akik aztán minél több fát ültetve jobbá tegyék környezetünket!
/hogy ne csak forgassam (a szavakat) én is tettem az ügy érdekében 😉 /

Jah..és hát akkor a lássuk a sorozatot 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük